Post til og fra udlandet

23. August 2021:
På grund af situationen i Afghanistan er det desværre ikke muligt at sende post til landet i øjeblikket. På nuværende tidspunkt ved vi ikke, hvornår der igen vil blive åbnet op for at sende breve og pakker til landet.

19. juli 2021: Tyskland, Belgien og Luxembourg
Som følge af de voldsomme oversvømmelser i det vestlige Tyskland, sydlige Belgien og i Luxembourg må der påregnes forsinkelser i postgangen til og fra de berørte områder.

18. juni 2021 - Verden:
TIL Danmark: Alle lande kan nu igen post til Danmark, men på grund af COVID-19 er postgangen fra mange lande meget ustabil og det kan tage længere tid end normalt inden det ankommer til Danmark. Fx må der påregnes ekstra forsendelsestid fra USA i de kommende måneder.

Tingene ændrer sig dog hurtigt fra dag til dag, og det anbefales at sikre sig hos afsender i udlandet, at der sendes post til Danmark.

FRA Danmark kan der sendes post til alle lande, undtagen disse nedenstående lande:

Bahamas, Haiti, Laos, Liberia, Libyen, Mauretanien, Mayotte, Saint Barthelemy, Saint Martin (den franske del), Saint Pierre and Miquelon, Somalia, Syrien, Vallis & Futuna, Yemen, Ækvatorial Guinea.

Breve og pakker, som alligevel bliver sendt til et land, på ovenstående liste, vil blive sat på lager hos PostNord, og vi opbevarer det i ca. 30 dage – og hvis det ikke er blevet muligt at sende posten, vil det blive returneret til afsender. Når først posten er indleveret hos PostNord, vil det ikke være muligt, at få forsendelserne retur, da det ikke er praktisk muligt at finde forsendelserne.

Generelt må der påregnes ekstra befordringstid fra Danmark til udlandet som følge af COVID-19 situationen.


6. januar 2020 - Syrien:
Det for øjeblikket ikke muligt at sende og modtage post fra Syrien, da al flytrafik til landet er indstillet.

Ukraine / KRIM-Halvøen:
På grund af situationen på Krim-halvøen, er der i øjeblikket ingen postbefordring til/fra området.


Tilbage til dagens post