V3
Skagen får postbutik

28. juni 2007

6. november bliver Skagen Posthus til en postbutik i Super Brugsen på Sct. Laurentiivej. 
 
- Vi har netop underskrevet en aftale om en postbutik, der kan tilbyde vores kunder omtrent den samme service med en åbningstid mandag-fredag kl. 11.00-17.00 og lørdag kl. 10.00-12.00, siger Jette Hagelquist, der er  filialchef  Post Danmark i område Frederikshavn   
 
Bag ændringen ligger flere års konstant fald i posthusets omsætning. Post Danmark sparer alle udgifterne til bygninger og personale og betaler i stedet et månedligt beløb til Super Brugsen. Tre salgsassistenter fra postkontoret forventes at følge  med over i postbutikken, så der stadig bliver kendte ansigter i den nye postbutik.
 
Kunderne kan spare tid ved at klare deres post og indkøb på ét sted. I postbutikken kan man både hente og sende pakker og anbefalede breve og betale regninger og købe frimærker og pakkelabels.
 
Billetnet og Western Union er det eneste, postbutikken ikke overtager. Det kan man få på Frederikshavn Posthus, Skippergade 27, 9900 Frederikshavn.
 
Åbningstiden i postbutikken bliver:
Mandag – fredag: Kl. 11.00 – 17.00
Lørdag: Kl. 10.00 – 12.00 

Almindelige anmeldte forsendelser kan herudover – via kioskafsnittet - dog afhentes i tidsrummet
Mandag – fredag: Kl. 11.00 – 19.00
Lørdag: Kl. 10.00 – 16.00. 

For teknisk at kunne være klar til åbning af den nye postbutik kl. 11.00 tirsdag  6. november, vil det nuværende posthus på Chr. Den X’s vej 8 mandag 5. november kun være åbent for salg af frimærker og afhentning af almindelige anmeldte forsendelser.
 
Flytningen til den nye postbutik medfører i øvrigt ingen ændringer i postomdelingen eller kundernes mulighed for at afhente post i postboksene.


Tilbage til arkiv